Full-service ramen, deuren of veranda in aluminium Janssens-Peeters is dé specialist

Aluminium Ramen en Deuren

U droomt van superisolerende ramen en deuren die uw energierekening meteen doen krimpen? 

Bij Janssens-Peeters – erkend dealer van het gerenommeerde Reynaers Aluminium – bieden we onze klanten echter méér dan alleen hoogwaardige ramen en deuren in aluminium. We bieden u zorgeloos woongenot, met prachtige raampartijen die licht, isolatie en budgetvriendelijkheid moeiteloos met elkaar combineren. U kan bij ons terecht voor de plaatsing of renovatie van:

  • ramen & deuren
  • veranda’s
  • lichtstraten
  • zonwering
  • balustrades

Ons gedreven team van interne vakmensen adviseert, levert én plaatst zoals het echte vakmannen betaamt: met zorg voor uw wensen, verwachtingen en budget.

Bij Janssens-Peeters te Rillaar vindt u dan ook geen ingewikkelde promoties en acties. Bij ons geniet u het hele jaar door van de beste prijzen en kwaliteit. Zo eenvoudig is het.

We doen er alles aan om snel te antwoorden, flexibel te plannen en helder te communiceren. Want eerlijkheid en deskundigheid zijn pijlers waarop onze onderneming is gebouwd.
Ramen en deuren in aluminium zijn onze passie. We staan 100% achter elk product dat we leveren. We tonen u met plezier de mogelijkheden van ons assortiment. Klassieke charme of eigenzinnig modern design? Bij ons vindt u vast de ramen en deuren die aansluiten bij uw stijl en karakter.

Logo Reynaers

Jarenlange ervaring, dat merkt u meteen

We verfijnen onze service en onze producten al jarenlang. En dat merkt u. Niet alleen aan de uitmuntende kwaliteit van onze ramen en deuren, maar ook aan onze service. Die stelt u op de eerste plaats.